АНТИ-АКНЕ ЩИФТ (СТИК) БИЛЕ GD | БОДИ БЮТИ

  • Производител: Боди Бюти

спомага за успокояване и много бързо заздравяване на възпалената от акне кожа, като лесно и ефективно покрива малки участъци от кожата и маскира дефектите

Анти-акне щифт (стик) БИЛЕ GD | Боди Бюти
Действие от природата

Щифтът спомага за успокояване и много бързо заздравяване на възпалената от акне кожа, като лесно и ефективно покрива малки участъци от кожата и маскира малките дефекти - петънца от засъхнали пъпки, пришки, грапавини по кожата.

Резултат: Нанесен върху възпаленото място, съставът на щифта не само прикрива перфектно, но и действа ефикасно в дълбочина.

Отличителни активни съставки: Богатата комбинация от активни компоненти - маслото от чаено дърво, розов конкрет, алфа-бизабол, ихтиол, салицилова киселина, алантоин са със силно антибактериално и противовъзпалително действие и обезпечават висока ефективност.

Подходящ ли е за мен: Подходящ за ежедневна употреба при наличие на несъвършенства по кожата, независимо от възрастта и пола.

Начин на нанасяне: Почистете лицето с Измиващ гел и/или Акне-тоник от същата серия, за да се отстранят излишните мазнина, прах, замърсявания, мъртви клетки. Нанесете щифтът върху възпалените места. При необходимост може да повторите нанасянето няколко пъти на ден.

Обем: 4мл. стик
Срок на годност: 17/03/2024
Производител: БОДИ БЮТИ
Серия: БИЛЕ GD
Произход: България

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!